Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

IV Trobada dels Centres d'Estudis del Camp de Tarragona

11 d’oct. 2015, 5:04 publicada per EM CEHSGO

El proper dissabte 17 d'octubre tindrà lloc al Museu Comarcal de Montblanc la IV Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner, la CCEPC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 La trobada començarà amb una xerrada sobre Montblanc a la baixa edat mitjana, a càrrec de Jaume Felip Sánchez, i continuarà amb un balanç dels grups de treball endegats durant la trobada del 2013, la Roda d'Art i el projecte dels fets de 1714, amb una descripció del Fons Aparici a càrrec de Josep Fàbregas. Després de la presentació d'informació de l'Institut Ramon Muntaner i de la CCEPC, hi haurà un espai per a la presentació de projectes per part dels centres participants. L'acte es tancarà amb un dinar i una visita a l'església parroquial de Santa Maria la Major de Montblanc.

La inscripció té un cost de 15€ i haurà de fer-se a l'adreça electrònica merce@irmu.org o al tel. 977 40 17 57 abans del dia 15 d'octubre.

 Trobareu el programa complet de la trobada al document adjunt a aquesta notícia.

Ċ
EM CEHSGO,
11 d’oct. 2015, 5:04
Comments