Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

La trobada RECERCAT a Barcelona

2 d’abr. 2014, 11:52 publicada per EM CEHSGO


Més informació a la web de l'IRM Institut Ramon Muntaner


      Del 9 a l’11 de maig de 2014 tindran lloc a Barcelona els actes centrals de la desena edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local. El dia 9 de maig, a les set de la tarda, tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Recercat al Palau de la Generalitat, i els dies 10 i 11 de maig, el Centre d’Arts Santa Mònica acollirà, la fira dels centres d’estudis i altres activitats com presentacions i exposicions. A més, a partir del 4 de maig se celebraran també diferents activitats (exposicions, itineraris, conferències, etc.) en els districtes de la ciutat, en col·laboració amb els grups de recerca de Barcelona.

       Tots els centres d'estudis i les persones que hi estan vinculades estan convidats a assistir-hi. Només cal que s'hi inscriguin a la pestanya "Recercat 2014" de l'enllaç www.irmu.org/projects/recercat. El termini d'inscripció acaba el 9 d'abril de 2014. En aquesta mateixa pestanya també hi trobareu el programa provisional de la jornada i en l'arxiu adjunt a aquesta notícia

        El Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local és un projecte de l'Institut Ramon Muntaner, coorganitzat amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la CCEPC. En aquesta edició, el Recercat compta amb la col·laboració dels grups de recerca local de Barcelona i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mútua Catalana, la Fundació Nous Horitzons i la Fundació Josep Irla.

Ċ
EM CEHSGO,
2 d’abr. 2014, 11:52
Comments