Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

No aprofitar les eines 2.0 és un pecat

11 de maig 2012, 3:02 publicada per EM CEHSGO
      La revista Kesse es va presentar ahir a la Biblioteca Pública de Tarragona en el marc dels actes del Recercat, la jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana, que aquest 2012 té lloc a Tarragona amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. De fet, el Cercle d’Estudis Guillem Oliver, conjuntament amb la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, són els dos centres d’estudis de la ciutat i estan molt implicats amb la celebració d’aquesta jornada.

       Jaume Llambrich és membre del consell editorial de la revista, ha estat l’encarregat de coordinar aquest dossier i aposta clarament per l’ús de les noves tecnologies: “quan Guttenberg va inventar la impremta segurament molta gent es va pensar que estava boig i que els còdex continuarien existint. I, efectivament, els còdex han continuat exisitint. Però els llibres han permès moltíssimes coses, com socialitzar la lectura. Ara Internet és una altra revolució”, explica.

      Llambrich creu que amb aquest número s’ha posat de manifest que la revista Kesse “intenta anar més enllà del recull dels articles fets per la gent de la teva localitat, ja que es busquen temes que puguin interessar a tot el món”.

 Accediu a l’entrevista completa

Comments