Inici‎ > ‎

Qui som?No és aquesta la primera vegada que un grup de persones, procedents de camps ben diversos i poseïdores d'interessos prou heterogenis, fan confluir les seves expectatives per tal d'endegar un projecte comú, a la recerca d'un espai propi dins el marc cultural tarragoní.

El Cercle d'Estudis Històrics i Socials "Guillem Oliver" es presenta a la ciutat com a signe aglutinant d'un desig: configurar un àmbit on dur a terme una tasca constructiva, multidisciplinar, dinàmica, que reculli al seu si el debat, el qüestionament, el treball conjut dels seus membres; també, però, delimitar un espai des d'on els fruits interns puguin ser projectats a l'exterior, a la societat que ens envolta, tot incidint en la seva problemàtica.

És un Cercle... obert. Obert a l'influx social; obert a les tendències que marquen metodològicament les disciplines que l'integren; obert al reconeixement del passat; obert, en definitiva, a les iniciatives de qualsevol col·lectiu interessat a confegir una vida cultural pròpia, arrelada a la comarca; arrelada, però, com a exponent d'una idiosincràcia capaç d'enriquir i deixar-se enriquir per les tendències globals del nostre temps.

És per això que us invitem des d'aquí a participar-hi, a matisar la línia inicial amb la vostra col·laboració i, en definitiva, a millorar-lo amb les aportacions del vostre propi treball.

Us esperem.

www.guillemoliver.com · Cercle d'estudis històrics i socials "Guillem Oliver"